Elshout

Automatisering BV

Ad foto

Even voorstellen: Mijn naam is Ad van den Elshout. In 1994 heb ik Elshout Automatisering BV opgericht en sindsdien ben ik hierin werkzaam. Na mijn studie technische computerkunde aan de HTS te Breda ben ik me in de avonduren verder gaan verdiepen in regelsystemen en software-engineering aan respectievelijk de Technische Universiteit Eindhoven en de Open Universiteit. Aan de Technische Universiteit heb ik me gespecialiseerd in de Meet- en Regeltechniek. Met de ontwikkeling van een complex regelalgoritme voor de Nederlandse Spoorwegen als afstudeeronderwerp ben ik hier afgestudeerd. Aan de Open Universiteit is als specialisatie de requirements analyse van real-time systemen gekozen. Met Hatley & Pirbhai als afstudeeronderwerp heb ik hier in 1994 een tweede Ir-titel behaald.
Ik ben sinds 1986 werkzaam in de automatisering: Begonnen op de ontwikkelingsafdeling van Tulip Computers ben ik na diverse projecten uitgevoerd te hebben in 1994 een eigen software- en ingenieursbureau begonnen. Specialiteit hierbij is de ontwikkeling van technische en zeer hoogwaardige programmatuur.

Mijn hobbies zijn: kanoŽn, restaureren van antieke motorfietsen (nu bezig met een Harley Davidson JD uit 1927) en voertuigen uit de periode 40-45, wandelen en mijn bullterrier.

Email naar: ad.van.den.elshout@planet.nl

Hier vindt u mijn Curriculum Vitae.